Опис
Вакууматор – незамінний пристрій на кожній кухні. Цей простий прилад використовується для приготування їжі та виконання побутових завдань, пов’язаних із упаковкою, приготуванням та зберіганням продуктів. Крім того, вакууматори займають дуже мало місця і легко вміщаються у кухонних ящиках, що робить їх дуже зручними для зберігання.
Характеристики вакууматора
- Розмір упаковки 39 x 9 x 4,5 см
- Довжина шва 320 мм.
- Потужність 90 Вт;
- Вакуум: -60 КПа;
- Вага 0,74 кг;
- Два режими роботи.
Цей вакууматор підходить для пакування вологих та сухих продуктів. Відсутність повітря в пакеті означає, що в ньому не розмножуються бактерії та уповільнюються різні хімічні процеси (у тому числі окислення). Навіть за кілька днів продукти зберігають свіжість.
Комплектація
- Вакууматор
- Інструкція з експлуатації
- 10 пакетів для вакуумування
Крім того, вакуумні пакувальники можуть стати корисним обладнанням для мандрівників та любителів активного спорту. З їх допомогою можна завакуумувати документи, мобільні телефони, запобігши їх намоканню та іншим неприємним ситуаціям.
Як працює вакууматор
- Відкрийте бічну клямку та підніміть кришку пристрою.
- Помістіть пакет у спеціальний затиск на правій стороні пакувальника так, щоб виріз пакету виявився точно посередині стрічки ущільнювача.
- Закрийте кришку та зафіксуйте обидві клямки.
- Натисніть на вимикач і загориться червона лампочка.
- Пакувальник почне відкачувати повітря з мішка. Коли лампочка змінить колір на зелений, упаковка буде завершена.
- Час вакууму та запаювання визначається автоматично.
- Відкрийте клямки.
Правила пакування
- Використовуйте лише спеціальні перфоровані пакети;
- Пакет має бути якомога плоскішим;
- Кількість продуктів у пакеті має становити трохи більше 3/4 обсягу;
- Жирні продукти упаковуйте в пакети з підігнутими краями, щоб запобігти попаданню жиру в насос;
- Під час завантаження м’яких продуктів (наприклад, полуниці) слідкуйте за тим, щоб не пошкодити ягоди.