Про нас

Ласкаво просимо в FOURMI. 

    Основним напрямком діяльності нашого  інтернет-магазину є роздрібний та оптовий продаж зварювального обладнання, ручних та акумуляторних інструментів, включаючи кутові шліфувальні машини, ударні гайковерти, перфоратори, реставратори, викрутки, шабельні пилки, циркулярні пилки, лобзики, рубанки та інш.

     Крім того, в магазині FOURMI можна придбати  бездротове садове обладнання, таке як секатори, газонокосарки, кущорізи, обприскувачі, тримери для трави, ланцюгові пилки та садовий інвентар, якісні автозапчастини та автоаксесуари.  

     Любителям активного відпочинку пропонуємо різноманітні товари для кемпінгу українських та зарубіжних брендів, такі як туристичні намети, туристичний посуд, аксесуари для мангалів та барбекю.

     Ми працюємо тільки з офіційними постачальниками, гарантуючи, що ви отримаєте оригінальну та якісну продукцію, без будь-яких імітацій та клонів. Вся наша продукція має необхідну сертифікацію та гарантії якості, а також відповідає нашим обіцяним специфікаціям.


    Наші ціни є оптимальними, оскільки ми працюємо безпосередньо з виробниками. 

    Якщо у вас виникла потреба в консультації при виборі того чи іншого товару, будь ласка, не соромтеся зв’язатися з нами. Консультанти FOURMI з радістю допоможуть вам знайти правильне рішення для ваших потреб. 

    Контактний телефон для зв’язку: +38 (073) 270-57-07.

    

    Чекаємо на ваші дзвінки та замовлення!